Pesëdhjetë njerëz thuhet se kanë vdekur në një sulm me raketa ruse, në stacionin e trenit Kramatorks.

Pavlo Kyrylenko, përmes një postimi në Telegram, tha se nga 38 personat që vdiqën në stacionin e trenit, 12 të tjerë që u plagosën në vendngjarje vdiqën më vonë në spital.

Ai tha se gjithsej 98 persona u dërguan në spital pas sulmit, raporton BBC.

Nga 98, 16 ishin fëmijë, 46 ishin gra dhe 36 ishin burra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like

Osmani në SHBA vazhdon takimet me përfaqësues të shteteve të ndryshme, flasin për të arriturat e Kosovës dhe bashkëpunimin e ndërsjellë

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani është duke vazhduar vizitën e saj zyrtare…

Patrick Crucius tmerroi amerikanët

Së paku 20 persona kanë vdekur nga sulmet me armë në Shtetet…

Sot takohen grupet e punës për përpilimin e ligjit të Prokurorisë Publike

Sot takohen grupet e punës për Ligjin e Prokurorisë Publike. Takimi vjen…

Polonia dhe vendet Baltike aktivizojnë Nenin 4: Çfarë do të thotë

Vendet anëtare të NATO-s, Polonia, Estonia, Letonia dhe Lituania kanë aktivizuar Nenin…

Irani liron përkohësisht 85 mijë të bur gosur për shkak të koronavirusit

Irani ka liruar përkohësisht rreth 85 000 të bu rgosur, duke përfshirë…